НАШИТЕ УСЛУГИ

Печат

Печатните услуги са централна част от нашите услугите още от самото откриване на фирмата през 2001 година. Произвеждайки милиони книги, списания, опаковки и други печатни продукти ние разбрахме, че цветовете и качеството на изображенията са най-важни за нашите клиенти. Хилядите часове вложени в подготовка на всеки проект завършват с точно отпечатване на цветовете зададени от дизайна.

Облагородяване

Алианс Принт всяка година инвестира в ново оборудване за облагородяване на поръчките на своите клиенти. Ние искаме да Ви помогнем да представите уникалността на Вашата фирма, продукти и услуги чрез грабващи вниманието ефекти. В днешното динамично ежедневие трябва да представите нещо различно, за да преодолеете морето от информация обгръщащо Вашите клиенти.

Книговезване

Едно от най-големите звена във фирмата е довършителния цех, където фирмата всяка година довършва милиони книги, каталози, дипляни, брошури и други продукти. Независимо от количеството и вида довършване ние можем да Ви предложим най-подходящото решение за Вас.

Производство
на опаковки

Предлагаме затворен цикъл за производство на опаковки и транспортни кутии. При нас 
ще получите пълната гама от довършителни услуги, за да създадете опаковки, които отговарят на високото качество на Вашите продукти.
Можем да Ви помогнем с идеи и съвети относно визията и технологичните изисквания на Вашия проект.

ПРЕДПЕЧАТ И ПРОВЕРКА НА ВАШИТЕ ФАЙЛОВЕ

Предпечатният отдел към печатницата контролира процеса по обработка на файловете Ви от начало до край. Вие ще получите безплатно преглеждане на Вашите файлове по нашите критерии за качество на печат. Може да получите изработка на цветна проба калибрирана за профила на нашите печатни машини и сертифицирана за качество. Ако имате нужда от съдействие, нашите колеги с удоволствие ще Ви помогнат и ще Ви обяснят как да подготвите Вашите файлове, за да получите висококачествен продукт.

ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТНА ТЕХНОЛОГИЧНА
КОСУЛТАЦИЯ СЕГА​

Без значение колко са сложни дизайна или завършването на вашата книга, ние произвеждаме, това от което се нуждаете, по спецификация, по най-бързия възможен начин. За въпроси относно: производство, печат и довършителни варианти, свържете се с нас веднага, за да достигнем недостижимото заедно.