ЗА КОМПАНИЯТА

за нас

За нас

Ние сме бързо развиваща се печатница, специализирана в производството на книги; рекламни материали (каталози, брошури, флаери); опаковки и други, оборудвана с високотехнологични печатни машини, включително и за дигитален печат, както и машини за довършителни процеси и облагородяване на продуктите. По настоящем нашите машини работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а нашият екип повече от 170 специалиста, обработва с усърдие и с внимание към детайла всяка една поръчка. 

 

НАДЕЖДНОСТ И КАЧЕСТВО

Нашият екип от специалисти следят всяка стъпка от процеса на изпълнение и така гарантираме високо качество на изработените изделия. Спазваме високи стандрарти и се съобразяваме с всички изисквания на клиента.

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ ЗА УСПЕШЕН БИЗНЕС

В Алианс Принт основен фокус е устойчивото развитие. Работим съгласно предписанията на ISO 14001:2015 и FSC за опазване на околната среда и инвестираме в обучението и развитието на нашите служители. .

ЕКИП

В дружеството ни работят над 170 служителя, специализирани в своята дейност, някои, от които с над 30 годишен опит в областта. Търговският ни екип е с тясна специализация в областта на полиграфията. Колегите ни говорят отлично френски, немски и английски език.

Мисия

Мисия

Нашата мисия е да бъдем успешна компания, изграждайки имидж на най-добрите в бранша, като доставяме качествени продукти на нашите клиенти. Нашите продукти са ценни за обществото, защото дават познания, доставят информация и развиват въображението. Също така, помагат на клиентите ни да развиват бизнеса си. Продуктите ни се ползват ежедневно от много хора и стигат до всички домове.

Визия

Визия

Визията на Алианс Принт е да бъде водеща компания в бранша и надежден партньор на своите клиенти. Ние сме лидер в предоставянето на качествени продукти и услуги в полиграфическата индустрия. Работим в тясно сътрудничество с нашите партньори, предлагаме най-добрите решения и доставяме продуктите навреме. Правим всичко това благодарение на висококачествено оборудване и квалифицирани работници и служители.

Създаваме стойност за нашите клиенти.

50 мил. +

Произведени книги

1000+

Доволни клиенти

12

държави

20

Години опит

Нашият екип

Нашият екип

Венцислав Бичаков

CEO

Цветелина Цонева

Мениджър човешки ресурси

Атанас Стоянов

Производствен директор

Ипек Гюнай

Търговски директор

Георги Димитров

Директор Маркетинг и Продажби

Неда Иванова

Мениджър Ключови Клиенти

Петя Николова

Мениджър ключови клиенти

Адриан Бичаков

Експорт мениджър

Лили Огнянова

Мениджър ключови клиенти

Биляна Музафирова

Експорт мениджър, френски пазар

История

Нашата история

2019

Творенето на нашата цветна история за вас продължава! най-вълнуващото предстои!

2018

Инвестиции в нови технологии.

2001 – 2016

15 години алианс принт. Ръст на приходите 6700% и ръст на служителите 1000%.

2014

Пуска в експлоатация линия за автоматично безшевно скрепване “Wohlenberg Vento” – машината е единствена по рода си в България.

2013

Увеличава трикратно приходите от поръчки, произведени за износ, спрямо предходната година.

2011

Закупува производствена база на печатница „Дружба“ ад и се премества в нея.

2010

Инвестира в нова осемцветна машина Комори – най-модерната до този момент печатна машина в България.

2007

Купува първата в София осемцветна машина с обръщач – Хайделберг.

2006

Купува първата в София осемцветна машина с обръщач – Хайделберг.

2004

Печатницата е основана в София като наследява дългогодишния опит и традиции на полиграфическата база на българска телеграфна агенция.

2001

Печатницата е основана в София като наследява дългогодишния опит и традиции на полиграфическата база на българска телеграфна агенция.

Дългогодишни партньорства с

Издателства

Корпоративни клиенти

Рекламни агенции